Om os

Handelsvirksomheden AgroBizz A/S blev stiftet i 2002 i Odense på Fyn. Hovedaktiviteten var baseret på gødningsimport med direkte salg til landbruget og den danske grovvarebranche. I 2010 flyttede vi til nye lokaler på Emmelev Mølle i Otterup, hvor kornafdelingen blev etableret.

I 2013 blev en stor del af AgroBizz A/S solgt og ejes i dag 100% af den svenske grovvarekoncern Lantmännen. Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordens førende aktør inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.

Lantmännen ejes af 19,000 svenske landmænd, beskæftiger 10,000 medarbejdere, opererer i over 20 lande og omsætter for 48 mia. SEK. (2021)

Med korn som udgangspunkt omdannes dyrkbare landressourcer til økonomisk fordelagtigt landbrug. De bedst kendte varemærker er AXA, Kungsörnen, Vaasan, GoGreen, Hatting, Schulstad, Gooh, Finn Crisp og Bonjour.

Lantmännen er baseret på viden og værdier opbygget gennem generationer med fokus på forskning, udvikling og drift i hele værdikæden, hvor der tages ansvar fra jord til bord.

Lantmännen Agro bestræber sig på at være den fortrukne samhandelspartner i det danske landbrug og derved skabe tilfredshed og værditilvækst.